Dakdekkersbedrijf Veldhoven

Een prachtig dak boven uw hoofd

dakGoedendag en welkom bij Dakdekkersbedrijf Visser & Visser, waar we u helpen om u een prachtig dak boven het hoofd te geven in Veldhoven. Wij zijn gevestigd in Budel, maar wij zijn actief doorheen heel Brabant en Limburg en wij hebben al talloze mensen aan een mooi dak geholpen waar ze erg tevreden over zijn. Dat is fijn, want wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij garanderen dan ook een klantvriendelijke werkwijze en een fatsoenlijk eindproduct waar iedereen blij mee kan zijn. U zult niet snel een dakdekkersbedrijf in Veldhoven vinden dat dit zomaar garandeert. Ook daarom kiest u voor ons dakdekkersbedrijf.

Wat hebben wij te bieden?

U vraagt zich misschien af wat wij te bieden hebben. Een dakdekkersbedrijf is namelijk veel meer dan een georganiseerde groep mensen die dakpannen legt. U kunt natuurlijk contact met ons opnemen als u bezig bent in de nieuwbouw en advies wilt inwinnen over daken en zelfs als u wilt dat wij het dak voor u leggen in Veldhoven, maar wij doen zoveel meer dan dat. Zo kunnen wij u ook helpen met het inspecteren van uw dak. Zo worden lekkages en verval in een vroeg stadium ontdekt wat een hele hoop werk en geld scheelt. Bovendien kunnen wij zelf de renovatie voor u uitvoeren, dankzij onze ruime ervaring.

Groot aantal producten

nieuwebouwNaast een aantal mooie diensten, bieden wij ook een aantal prachtige producten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor dakbeschot, dakramen, beton en keramische dakpannen, dakdoorvoeren, kielgoten, hoekkepers, loodwerken en vorstwerken. Wij kunnen al deze producten zelf leveren en monteren in Veldhoven. Wij werken vooral met veel verschillende dakpannen. Deze bestaan in allerlei kleuren, vormen en maten. Maakt u zich echter geen zorgen, als u niet precies weet welke dakpannen u wilt nemen. Als dakdekkersbedrijf hebben wij hier uiteraard veel ervaring mee en wij kunnen u dan ook deskundig adviseren over de verschillen.

Wist u dat u flink geld kan besparen met een geïsoleerd dak?

Bij een gemiddeld huis zonder dakisolatie kunt u tot wel 25% warmte verliezen. Dit is natuurlijk niet goed voor uw portemonnee maar ook niet goed voor het milieu. Bij een gemiddeld huis met kwaliteit dakisolatie kan u tot wel €500,- per jaar besparen. De dakdekkers van Visser & Visser helpen u graag bij het op maat maken van uw dakisolatie.
Met meer dan 30 jaar ervaring in de dakdekkersbranche kan Visser & Visser u altijd kwaliteit en vakmanschap garanderen. Heeft u meer vragen of dit onderwerp of wilt u de dakdekkers van Visser & Visser spreken? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan u graag te woord

Klik direct op het kopje ‘contact’ om gebruik te maken van onze diensten of als u nog vragen heeft over ons dakdekkersbedrijf in Veldhoven. Onze vriendelijke werknemers zullen u graag te woord staan en u vertellen over ons dakdekkersbedrijf en ons werk in Veldhoven.

    Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoon (*)

    Uw bericht