Dakdekkersbedrijf Weert

Breed georiënteerde dakdekker in Weert

Welkom bij Dakdekkersbedrijf Visser & Visser, hét dakdekkersbedrijf in Weert. Veel mensen weten niet precies wat een dakdekkersbedrijf doet en dat is erg jammer, want zo loopt u het risico om een prachtige dienst te missen. Daarom zouden wij u graag uitleggen wat wij voor u in Weert kunnen betekenen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en voor welke uiteenlopende diensten u ons kunt inschakelen.

Dakpannen leggen

Zoals de naam al zegt, is een dakdekkersbedrijf in principe een bedrijf dat daken dekt. Dat wil zeggen dat u ons kunt inhuren om langs te komen en dakpannen te plaatsen op een veilige en professionele manier. Dit kan bij zowel nieuwbouw projecten als bij renovaties. Bovendien bieden wij u een ruim assortiment van dakpannen aan. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende kleuren en vormen van dakpannen, maar wij kunnen samen met u praten over de verschillende mogelijkheden en zo tot een product komen waar u blij over kunt zijn. Vervolgens zullen wij zelf de dakpannen leveren en plaatsen bij u in Weert.

Andere producten

Een dakdekkersbedrijf doet echter meer dan alleen dakpannen plaatsen. Zo werken wij ook met andere constructies die gerelateerd zijn aan het dak. Denk aan de volgende voorbeelden:

nieuwebouw

  • Dakbeschot
  • Dakdoorvoer
  • Dakraam
  • Loodwerk
  • Hoekkeper
  • Kielgoot
  • Vorstwerk

U kunt ons inschakelen om deze en andere producten bij u te leveren en monteren in Weert.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

Hoeveel geld bespaar ik met kwaliteit dakisolatie?

Een gemiddeld huis met kwaliteit dakisolatie kan u tot wel €500,- per jaar besparen. Dit komt omdat warme lucht altijd naar boven stijgt. En als uw dak niet goed geïsoleerd is, verliest u hier de warmte. Dit is natuurlijk niet goed voor uw portemonnee, maar ook niet voor het milieu. Dit zorgt voor meer CO2 uitstoot. De dakdekkers van Visser & Visser helpen u graag bij het isoleren van uw dak. Met meer dan 30 jaar ervaring in de dakdekkersbranche kan Visser & Visser u altijd kwaliteit en vakmanschap garanderen. Heeft u meer vragen over dit onderwerp of wilt u de dakdekkers van Visser & Visser spreken? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op.

Daken inspecteren

Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van dakinspectie. Ons personeel heeft al ruim 30 jaar ervaring met daken en zij weten dus als geen ander hoe een stevig en correct dak eruit hoort te zien. Wij kunnen eenvoudig iemand langs sturen om uw dak in Weert voor u te controleren en hier een professioneel verslag van te maken. Zo bieden wij veel meer dan alleen het leggen van dakpannen.

Heeft u vragen?

Hopelijk heeft u nu een beter idee van de werkzaamheden van een dakdekkersbedrijf. Als u nog vragen heeft, raden wij u aan om een kijkje te nemen op de website of om contact op te nemen. Ons personeel vertelt u graag over onze functies als dakdekkersbedrijf in Weert.