Dakdekkersbedrijf Venray

Een vakkundige dakdekker

renovatie

Dakdekkersbedrijf Visser & Visser is uw geprefereerde dakdekkersbedrijf in Venray. Wij zijn jong en innovatief, maar onze werknemers hebben al ruim 30 jaar ervaring en beschikken over een deskundig inzicht. Wij zijn gevestigd in Budel, maar zijn actief in Brabant en Limburg en dus ook in Venray. Bovendien staat ons dakdekkersbedrijf garant voor vakwerk op maat en een uiterst klantvriendelijke werkwijze. U kunt on

s inschakelen voor tal van diensten, zoals nieuwbouw, renovatie, inspectie of u kunt ons contracteren. Kortom, bent u op zoek naar een professionele dakdekker in de buurt van Venray? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruim aanbod in dakpannen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om de kwaliteit van ons werk te garanderen, werken wij uitsluitend met materiaal van de hoogste kwaliteit. Wij werken natuurlijk erg veel met dakpannen, zoals ieder dakdekkersbedrijf. Tegenwoordig zijn er dakpannen in allerlei soorten en maten. Bovendien is er veel keuze in de kleur. U beslist natuurlijk zelf welke dakpannen u wilt voor uw dak in Venray, maar met onze ervaring kunnen wij u helpen aan deskundig advies over welke dakpannen beter en minder geschikt zijn. Onder het kopje ‘producten’ bovenaan onze website, kunt u enkele van de populairste dakpannen bekijken. U ziet hier ook dat wij veel werken met dakpannen van de volgende kwaliteitsmerken:

  • KDN Teewen
  • Glazura
  • Koramic

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

Onze diensten

Dakdekkersbedrijf Visser & Visser is werkzaam in heel Braband en Limburg, dus ook in Venray. U kunt bij ons kiezen uit een zeer divers aanbod van diensten. Zo leveren en monteren wij zonder enkel probleem dakramen, dakdoorvoeren, loodwerken, vorstwerken, hoekkepers, kielgoten en dakbeschot. Bovendien kunt u ons deskundig personeel inschakelen voor het inspecteren van uw dak. Als u een compleet nieuw dak wilt laten leggen, dan zit u bij ons ook op de goede plek. Wij beschikken over een ruim aanbod in mogelijkheden en producten.

Waarom kwaliteit dakisolatie ook u geld kan besparen

Een gemiddeld huis zonder een geïsoleerd dak kan u tot wel 25% warmteverlies kosten. Dit is niet goed voor uw portemonnee en dit kan u zelfs €500,- per jaar kosten. De dakdekkers van Visser & Visser helpen u graag bij het realiseren van een dak met dakisolatie. Omdat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben in de dakdekkersbranche kunnen wij u altijd kwaliteit en vakmanschap garanderen. Daarbij zorgt u er ook nog eens voor dat u minder CO2 uitstoot. Heeft u meer vragen over dit onderwerp of wilt u de dakdekkers van Visser & Visser spreken? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op.

Aanbod in andere producten

Maar u kunt bij ons dakdekkersbedrijf terecht voor veel meer dan een paar dakpannen. Zo werken wij ook met allerlei constructies en elementen die met het dak verbonden zijn. Van dakbeschot tot dakdoorvoeren en van dakramen tot kielgoten. U kunt ons zelfs inhuren om loodwerken, vorstwerken en hoekkepers te leveren en te monteren in Venray. Wij zullen al deze producten natuurlijk uiterst professioneel monteren en de kwaliteit die dit oplevert kunt u bijvoorbeeld bekijken onder het kopje ‘portfolio’.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over ons dakdekkersbedrijf kunt u de website eens op uw gemak doornemen. Mocht u nog vragen hebben, of mocht u gebruik willen maken van onze diensten dan kunt u eenvoudig contact opnemen door op ‘contact’ te klikken. Vraag naar onze diensten als dakdekkersbedrijf in Venray