Dakdekkersbedrijf Veldhoven

Een prachtig dak boven uw hoofd

dakGoedendag en welkom bij Dakdekkersbedrijf Visser & Visser, waar we u helpen om u een prachtig dak boven het hoofd te geven in Veldhoven. Wij zijn gevestigd in Budel, maar wij zijn actief doorheen heel Brabant en Limburg en wij hebben al talloze mensen aan een mooi dak geholpen waar ze erg tevreden over zijn. Dat is fijn, want wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij garanderen dan ook een klantvriendelijke werkwijze en een fatsoenlijk eindproduct waar iedereen blij mee kan zijn. U zult niet snel een dakdekkersbedrijf in Veldhoven vinden dat dit zomaar garandeert. Ook daarom kiest u voor ons dakdekkersbedrijf.

Onze diensten

Dakdekkersbedrijf Visser & Visser is werkzaam in heel Brabant, dus ook in Veldhoven. U kiest bij ons uit een zeer divers aanbod van diensten. Zo leveren en monteren wij zonder enkel probleem dakramen, dakdoorvoeren, loodwerken, vorstwerken, hoekkepers, kielgoten en dakbeschot. Bovendien kunt u ons deskundig personeel inschakelen voor het inspecteren van uw dak. Als u een compleet nieuw dak wilt laten leggen, dan zit u bij ons ook op de goede plek. Wij beschikken over een ruim aanbod in mogelijkheden en producten.

Groot aantal producten

nieuwebouwNaast een aantal mooie diensten, bieden wij ook een aantal prachtige producten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor dakbeschot, dakramen, beton en keramische dakpannen, dakdoorvoeren, kielgoten, hoekkepers, loodwerken en vorstwerken. Wij kunnen al deze producten zelf leveren en monteren in Veldhoven. Wij werken vooral met veel verschillende dakpannen. Deze bestaan in allerlei kleuren, vormen en maten. Maakt u zich echter geen zorgen, als u niet precies weet welke dakpannen u wilt nemen. Als dakdekkersbedrijf hebben wij hier uiteraard veel ervaring mee en wij kunnen u dan ook deskundig adviseren over de verschillen.

Wij staan u graag te woord

Klik direct op het kopje ‘contact’ om gebruik te maken van onze diensten of als u nog vragen heeft over ons dakdekkersbedrijf in Veldhoven. Onze vriendelijke werknemers zullen u graag te woord staan en u vertellen over ons dakdekkersbedrijf en ons werk in Veldhoven.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht