Dakdekkersbedrijf Valkenswaard

Uw eerste keus

dakBent u op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf in Valkenswaard? Dakdekkersbedrijf Visser & Visser is uw eerste keuze voor al uw dak-gerelateerde werkzaamheden in Valkenswaard. Of u nu een nieuwe woning van een mooi modern dak wilt voorzien, of als u juist uw verouderde dak in Valkenswaard wilt laten inspecteren, bij ons is geen enkele klus te groot of te klein. U kunt bij ons dakdekkersbedrijf terecht voor onder andere de volgende diensten:

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Dakinspectie

Nieuwbouw

renovatieAls u een nieuw dak wilt laten leggen, dan heeft u aan ons een goede partner. Wij beschikken over een ruim aanbod in mogelijkheden en producten. Ons dakdekkersbedrijf levert bijvoorbeeld dakpannen van Koramic, TDN Teewen en Glazura in Valkenswaard. We zullen echter eerst eens met u om tafel gaan zitten en uw wensen bespreken, wij kunnen u dan adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en samen kunnen we werken aan een eindresultaat waar iedereen tevreden over kan zijn, zowel klant als dakdekkersbedrijf.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

Waarom wij u een geïsoleerd dak aanbevelen

Het hebben van een geïsoleerd dak is natuurlijk fijn om de warmte in huis te houden, maar wist u ook dat u flink wat geld kan besparen? Dit komt omdat warme lucht altijd naar het hoogste punt stijgt en als uw dak niet goed geïsoleerd is, verdwijnt de lucht via het dak. Dit kan u tot wel 25% warmteverlies opleveren en dit voelt u ook nog eens in uw portemonnee. Bij een gemiddeld huis kan u met kwaliteit dakisolatie tot wel €500,- per jaar besparen. De dakdekkers van Visser & Visser helpen u graag bij het op maat maken van uw dakisolatie. Met meer dan 30 jaar ervaring in de dakdekkersbranche kunnen wij u altijd vakmanschap en kwaliteit garanderen. Heeft u vragen over de bovengenoemde onderwerpen of wilt u de dakdekkers van Visser & Visser inschakelen? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact op.

Renovatie

Voor renovaties kunnen wij u ook laten kiezen uit een zeer divers aanbod van dakpannen. Ons dakdekkersbedrijf kan echter nog veel meer voor uw renovatie in Valkenswaard betekenen. Zo leveren en monteren wij zonder enkel probleem dakramen, dakdoorvoeren, loodwerken, vorstwerken, hoekkepers, kielgoten en dakbeschot. Zo is uw dak niet alleen voorzien van een nieuwe laag betonnen of keramische dakpannen, maar krijgt het geheel ook nog eens een fris uiterlijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Dakinspectie

Bovendien kunt u ons deskundig personeel inschakelen voor het inspecteren van uw dak. Al is ons dakdekkersbedrijf jong en innovatief, onze werknemers hebben inmiddels ruim 30 jaar ervaring en hebben dus veel verschillende daken gezien, gecontroleerd en gelegd. Zij hebben goede kennis van zaken en door hun vakmanschap zullen zij uw dak op een professionele en toepasselijke manier beoordelen.

Ontvang meer informatie

Voor meer informatie kunt u even rondkijken op de website, maar voor een persoonlijk aanbod adviseren wij u om even contact op te nemen. Dit kan via het contactformulier, via email of via de telefoon. Wij zullen u inlichten over de mogelijkheden die wij u bieden als dakdekkersbedrijf in Valkenswaard.