Dakdekkersbedrijf Someren

Het juiste adres

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf dat het dak van uw woning in Someren kan inspecteren? Of bent u bezig met het bouwen van een nieuwe woning en zoekt u een dakdekkersbedrijf in Someren dat uw woning van een mooi dak kan voorzien? Dan bent u bij Dakdekkersbedrijf Visser & Visser aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring hebben onze medewerkers al talloze daken in Someren gedekt en al evenveel klanten blij gemaakt. Wij zouden u natuurlijk ook graag blij maken met een mooi nieuw, of gerenoveerd dak.

Ruime keuze in dakpannen

renovatieAls dakdekkersbedrijf werken wij natuurlijk met tal van verschillende dakpannen in allerlei kleuren en vormen. Onder het kopje ‘producten’ kunt u een aantal van deze dakpannen bezichtigen. Wij werken onder andere samen met de volgende bedrijven:

  • KDN Teewen
  • Koramic
  • Glazura

Het kan voor de leek erg moeilijk zijn om in te schatten welke dakpannen het meest geschikt zijn voor uw woning in Someren. Wij helpen u graag met deskundig advies over de verschillende producten. Uiteindelijk ligt de beslissing natuurlijk bij u, het gaat immers om uw dak en wij werken graag op een persoonlijke manier met u samen aan het dak dat u wenst.

Waarom raden wij iedereen aan om hun dak te isoleren?

Bij het hebben van een dak zonder dakisolatie kan u tot wel 25% warmte uit uw huis verliezen. Dit is niet goed voor het milieu, maar ook niet voor uw portemonnee. Bij een gemiddeld huis met kwalitatieve goede dakisolatie kunt u tot wel €500,- per jaar aan energiekosten besparen. De dakdekkers van Visser & Visser helpen u graag bij het isoleren van uw dak. Daarbij heeft Visser & Visser al meer dan 30 jaar ervaring in de dakdekkersbranche. Door al onze ervaring kunnen wij onze klanten vakmanschap en kwaliteit garanderen. Wilt u meer weten over onze dakdekkers werkzaamheden of wilt u onze dakdekkers inschakelen? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

Overige producten

Maar u kunt bij ons terecht voor veel meer dan alleen het leggen van betonnen en keramische dakpannen. Als dakdekkersbedrijf zijn wij namelijk ook ervaren met het leveren en monteren van talloze andere gerelateerde producten in Someren. Zo kunnen wij u helpen met dakbeschot, dakdoorvoeren, dakramen, hoekkepers, kielgoten, loodwerken, en vorstwerken. U kunt uw dak zo interessant maken als u zelf wilt, wij helpen u met plezier!

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u rustig eens een kijkje nemen op onze website. U vindt hier meer informatie over onze diensten, producten en onze rol als dakdekkersbedrijf in Someren. Ook kunt u gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier of u kunt even bellen met onze vriendelijke medewerkers als u nog vragen heeft of als u ons wilt inschakelen voor uw dak. Bij Dakdekkersbedrijf Visser & Visser bent u aan het juiste adres voor het complete pakket in dakwerk.