Dakdekkersbedrijf Gemert

Alles voor uw dak

2-4Heeft u last van lekkages en zoekt u een professioneel dakdekkersbedrijf dat uw dak kan inspecteren? Of bent u bezig met de bouw van een nieuwe woning in Gemert en probeert u advies in te winnen over het dak, of zelfs een aannemer die het dak kan plaatsen? In al deze, en nog veel meer, gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Dakdekkersbedrijf Visser & Visser is een jong bedrijf uit Budel, dat Brabant en Limburg voorziet van de beste dak-gerelateerde werkzaamheden. U kunt ons dakdekkersbedrijf in Gemert inschakelen voor de volgende diensten:

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Inspectie

Een nieuw dak plaatsen

Een dakdekkersbedrijf is natuurlijk gespecialiseerd in het plaatsen van daken en dat is bij ons niet anders. U kunt ons benaderen als u nog in een zeer vroeg stadium van de bouw zit en slechts op zoek bent naar deskundig advies. Wij zullen u met plezier helpen aan een professioneel en vakkundig ontwerp voor uw toekomstige dak. Ook zullen wij dit dak natuurlijk voor u kunnen plaatsen. Wij werken in Gemert voornamelijk met betonnen en keramische dakpannen van bijvoorbeeld Glazura, Koramic en KDN Teewen. Voor een paar voorbeelden hiervan, klikt u op het kopje ‘producten’.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

Uw dak vervangen

U kunt echter ons echter ook benaderen indien u bezig bent met een renovatie. Wij hebben al talloze mensen in Gemert geholpen met het renoveren van het dak. Daken blijven immers niet voor altijd goed en het is dus belangrijk om niet te lang wachten met het vernieuwen van uw dak. Onze medewerkers kunnen gemakkelijk de dakpannen vervangen, maar ook andere onderdelen van uw dak zoals dakramen en vorstwerken. Neem voor meer informatie even contact op met één van de vriendelijke werknemers van ons dakdekkersbedrijf.

Laat uw dak controleren

Bovendien beschikken wij over een zeer ervaren personeel. Met al ruim 30 jaar ervaring kunnen zij iedere situatie zeer deskundig inschatten. Daarom bieden wij u ook inspecties aan. Wanneer heeft u uw dak in Gemert voor het laatst laten controleren door een professioneel dakdekkersbedrijf? Het is van belang om lekkages en verval op tijd te ontdekken, en daarvoor heeft u een vakkundig dakdekkersbedrijf in Gemert nodig