Dakdekkersbedrijf Den Bosch

Dakdekkersbedrijf voor nieuwbouw en onderhoud in Den Bosch

renovatieWoont u in Den Bosch en heeft u last van een lekkage? Schakel dan direct een professioneel dakdekkersbedrijf in om de boel te renoveren. Hoe langer u wacht, hoe meer moeite en geld het achteraf zal kosten. Ook kunt u natuurlijk uw dak laten inspecteren door een dakdekkersbedrijf in Den Bosch. Zo kunt u al in een vroeg stadium vaststellen of er sprake is van verval. Veel mensen associëren dakdekkersbedrijf met nieuwbouw, en hoewel het klopt dat wij werkzaam zijn in de nieuwbouw, kunt u ons ook inschakelen om uw dak te onderhouden. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons deskundig personeel.

Inspectie van uw dak

Dakdekkersbedrijf Visser & Visser is een jong en innovatief bedrijf, gevestigd in Budel. Toch hebben wij al een naam opgebouwd doordat onze medewerkers ruim 30 jaar ervaring hebben, en aangezien wij dé specialist zijn in dakisolatie van Brabant en Limburg. Dus ook in Den Bosch. Dankzij hun geruime ervaring en een deskundig inzicht, kunnen onze werknemers gemakkelijk de situatie van uw dak inschatten. Zij zullen deze controleren op alle belangrijke punten en vervolgens een professioneel verslag opstellen. Wacht niet met een inspectie totdat uw dak lekt, want dan is het al te laat. Wanneer heeft u uw dak voor het laatst gecontroleerd?

Uw dak renoveren

nieuwebouwWij voeren veel renovaties uit in Den Bosch. Wij zijn uiterst bedreven in het verwijderen van vervallen materiaal en wij vervangen dit met nieuwe materialen van de hoogste kwaliteit. Wij werken uiteraard met een zeer ruim scala aan dakpannen. Wij gebruiken voornamelijk dakpannen van de merken KDN Teewen, Koramic en Glazura en deze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. Ons dakdekkersbedrijf kan echter ook overige dak elementen leveren en monteren in Den Bosch. Denk bijvoorbeeld aan dakramen, dakdoorvoeren, dakbeschot, loodwerken, vorstwerken, hoekkepers en kielgoten. En dit alles tegen zeer scherpe prijzen.

Dakisolatie op maat bij Dakdekking Den Bosch

Bent u opzoek naar een gerenommeerd dakdekkersbedrijf voor al uw dakisolatie werkzaamheden? Dakdekkersbedrijf Visser & Visser helpt u graag. Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u bij Visser & Visser vakmanschap en kwaliteit verwachten. En wist u dat u enorm kunt besparen op uw energierekening met een geïsoleerd dak? Een dak is gemiddeld verantwoordelijk voor 25% warmteverlies in huis. Wij zijn er in gespecialiseerd om deze problemen op te lossen en te zorgen dat uw huis een aangename temperatuur behoudt. Daarbij zorgt u er ook nog eens voor dat u minder CO2 uitstoot. Heeft u meer vragen over dit onderwerp? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Kijk gerust verder op deze website

Wilt u meer weten over Dakdekkersbedrijf Visser & Visser? Kijk dan gerust eens rond op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten als dakdekkersbedrijf in Den Bosch? Neem dan direct contact op via het formulier of bel ons even op bovenstaand nummer.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht